Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 10 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Rodinný dům s pekařstvím
Žemlová, Eva ; Jarošová, Petra (oponent) ; Utíkalová, Ivana (vedoucí práce)
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem rodinného domu s pekařstvím v Novém Jičíně. Jedná se o dvoupodlažní samostatně stojící objekt ve svažitém terénu. Stavba má členitý půdorys, je nepodsklepená a zastřešená plochou střechou. V prvním nadzemním podlaží se nachází pekařství tvořené prodejnou, pekárnou, zázemím pro zaměstnance (WC, sprcha, denní místnost, šatna), kanceláří, skladem a technickou místností. Vedle pekařství je oddělená garáž. Venkovním schodištěm se dostaneme do druhého nadzemního podlaží, ve kterém se nachází hala, pokoj pro hosty (pracovna), koupelna, samostatné WC, dva dětské pokoje,ložnice s vlastní koupelnou a prostorný obývací pokoj a kuchyní a jídelnou se vstupem na venkovní terasu.
Rodinný dům s pekárnou v Kosově, okr. Šumperk
Bílková, Andrea ; Kučera, Radim (oponent) ; Štěpánek, Ladislav (vedoucí práce)
Tato bakalářská práce řeší zpracování projektové dokumentace pro provádění stavby třípodlažního, částečně podsklepeného, rodinného domu s pekárnou v Kosově. Objekt je navržen v mírně svažitém terénu. Pekárna je umístěno v 1NP a má samostatný vstup oddělený od bytové části. Bytová část je tvořena sklepy v suterénu, garáží a technickou místností v prvním nadzemním podlaží, větší bytovou jednotkou ve druhém nadzemním podlaží a podkrovním bytem ve třetím nadzemním podlaží.
Podnikatelský plán pekařství
Jirků, Petr ; Krause, Josef (vedoucí práce) ; Kubíčková, Klára (oponent)
Cílem této bakalářské práce je sestavení konkrétního podnikatelského plánu na pekařství se sortimentem pečiva z celozrnné mouky a zjistit, zda je projekt výhodný k realizaci. První část práce se věnuje teorii. Popisuje základní pojmy podnikání, rozebírá strukturu podnikatelského plánu a objasňuje zásady při jeho vypracování. Vysvětluje také specifické požadavky na podnikání v tomto oboru. Druhá část je orientovaná prakticky a aplikuje teoretické poznatky z první části. Obsahuje sestavený podnikatelský plán včetně účelu dokumentu, popisu podnikatelské příležitosti, cílů firmy, potenciálních trhů, analýzy konkurence, marketingové a obchodní strategie, realizačního projektového plánu a finančního plánu. Práce je přínosná tím, že slouží jako podklad pro rozhodnutí, zda vstoupit na tento trh.
Rodinný dům s pekárnou v Kosově, okr. Šumperk
Bílková, Andrea ; Kučera, Radim (oponent) ; Štěpánek, Ladislav (vedoucí práce)
Tato bakalářská práce řeší zpracování projektové dokumentace pro provádění stavby třípodlažního, částečně podsklepeného, rodinného domu s pekárnou v Kosově. Objekt je navržen v mírně svažitém terénu. Pekárna je umístěno v 1NP a má samostatný vstup oddělený od bytové části. Bytová část je tvořena sklepy v suterénu, garáží a technickou místností v prvním nadzemním podlaží, větší bytovou jednotkou ve druhém nadzemním podlaží a podkrovním bytem ve třetím nadzemním podlaží.
Rodinný dům s pekařstvím
Žemlová, Eva ; Jarošová, Petra (oponent) ; Utíkalová, Ivana (vedoucí práce)
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem rodinného domu s pekařstvím v Novém Jičíně. Jedná se o dvoupodlažní samostatně stojící objekt ve svažitém terénu. Stavba má členitý půdorys, je nepodsklepená a zastřešená plochou střechou. V prvním nadzemním podlaží se nachází pekařství tvořené prodejnou, pekárnou, zázemím pro zaměstnance (WC, sprcha, denní místnost, šatna), kanceláří, skladem a technickou místností. Vedle pekařství je oddělená garáž. Venkovním schodištěm se dostaneme do druhého nadzemního podlaží, ve kterém se nachází hala, pokoj pro hosty (pracovna), koupelna, samostatné WC, dva dětské pokoje,ložnice s vlastní koupelnou a prostorný obývací pokoj a kuchyní a jídelnou se vstupem na venkovní terasu.
Komunikační strategie společnosti Vašíček - pekařství a cukrářství, s. r. o.
Kucinová, Martina
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou komunikační strategie podnikatelského subjektu - Vašíček -- pekařství a cukrářství, s. r. o. Práce se nejprve soustřeďuje na vymezení teoretických poznatků důležitých k pochopení dané problematiky a poté na komplexní analýzu vnitřního a vnějšího prostředí, rozbor konkurence, současného komunikačního mixu a firemní identity. Součástí práce je také dotazníkové šetření, které poskytuje informace o komunikaci a image společnosti. Hlavním cílem této práce je změnit, popřípadě navrhnout nová komunikační opatření, včetně jejich realizace a stanovení rozpočtu, která povedou k zefektivnění komunikace společnosti a k posílení image.
Výživové trendy v pekařském oboru
Jandlová, Marcela
Tato bakalářská práce "Výživové trendy v pekařském oboru" zahrnuje základní zásady zdravé výživy, obsahuje problematiku výživových a zdravotních tvrzení v pekařském oboru. Informuje o současném trhu pekařských výrobků. Pekaři v dnešní době obchodních řetězců nemají lehké prosadit své výrobky na potravinářském trhu, proto krachují. Práce zahrnuje historické údaje o dostupnosti obilí a pekařských výrobků; počátek pěstování obilnin spadá do mladší doby kamenné. Práce poukazuje na tendenci návratu k tradicím. Stěžejní část práce představuje rostlinné suroviny, které mají význam pro zdraví člověka a zároveň jsou uvedeny vlastnosti těst a pekařských výrobků s přidáním těchto surovin. Konec práce obsahuje příklady směsí a pekařských výrobků s vyšším zastoupením špaldové, celozrnné a žitné mouky; u některých z příkladů jsou uvedeny nutriční hodnoty a složení.
Evaluation of Chemical and Technological Properties of Grain and Milling Franctions of Hulless Barley for Bakery Use
Vaculová, Kateřina ; Jirsa, Ondřej ; Balounová, Marta ; Sedláčková, Irena
Wider use of barley with great food potential due to its high nutritional value of grain is constrained by lack of knowledge about the functionality of barley grain components in terms of processing and food products development. Selected genotypes of hulless spring barley (cv. AF Lucius, lines KM 2084, KM 2283, KM 1057 and genetic resource Nudimelanocrithon) were examined for chemical composition (crude protein, starch, β-glucans, macro-minerals) and breadmaking properties of grain and grain milling fractions (flour, semolina, bran). Differences in chemical composition of genotypes reflected in both the yield and rheological properties of individual milling fractions, measured with farinograph and extensograph. The addition of barley flour (15-30%) or barley semolina and bran (10 and 20%) to standard wheat flour reflected in different rheological properties depending on a barley genotype. The farinograph parameters largely varied in individual materials, however, the percentage of barley fractions in the mixture did not affect the values considerably. In comparison with standard wheat flour, values of extensograph parameters were low (especially for energy and extensibility) in all barley samples studied. However, they were affected by both the proportion of barley fraction and its interaction with a rest period. When the rest period was longer (90 min), even higher additions of semolina or bran (especially in cv. AF Lucius) were technologically acceptable.
Plný text: Stáhnout plný textPDF
Analýza podmínek pro vstup firmy na zahraniční trh
PAPOUŠKOVÁ, Jitka
Cílem diplomové práce je analyzovat podmínky vstupu firmy na zahraniční trh. Vybraná firma pracuje v potravinářském průmyslu, konkrétně v pekařství, od roku 1992. Firma zamýšlí dodávat své produkty na rakouský trh. Motivací a řešením pro vstup na rakouský trh je zájem rakouských občanů o pečivo firmy. Vstup na zahraniční trh není jednoduchý. Proto je velice důležité znát všechny podmínky a povinnosti, které musí být splněny. Úkolem práce je všechny tyto povinnosti vyhledat.
Finanční analýza
Kymlová, Šárka ; Kopalová, Helena (vedoucí práce) ; Lebedzeu, Uladzimir (oponent)
Cílem bakalářské práce je zhodnotit v období roků 2001 až 2006 prostřednictvím nástrojů finanční analýzy hospodaření a finanční situaci společnosti ZONA PLUS a.s. sídlící v Příbrami, a to z pohledu vlastníků.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.